Hai să îţi ÎnFloreşti Cartierul. La iniţiativa primarului Horia Şulea, se distribuie material dendrologic gratuit.

Din dorinţa de a avea un Floreşti verde, Asociaţiile de Proprietari şi persoanele fizice vor primi, gratuit, material dendrologic: puieţi, arbuşti, brăduţi, gard viu. Iniţiativa aparţine primarului Horia Şulea, care, alături de o mână de oameni inimoşi de la Liga Întreprinzătorului Român, au bătut la o serie de uşi pentru a procura materialul verde.

„Ne dorim un Floreşti cât mai verde şi suntem deschişi în acest sens spre a-i ajuta pe floreşteni. Astfel, în 2, 3 şi 4 aprilie vom distribui gratuit material dendrologic tuturor celor ce doresc. Fără birocraţie, fără acte, pe simplul principiu Primul venit, primul servit”, a declarat primarul comunei Floreşti, Horia Şulea.

Acţiunea se va desfăşura între orele 10-20, la sediul Vaserv, de pe strada Eroilor 67. Primarul Horia Şulea a specificat că pentru a avea o minimă idee legată de cantitatea necesară, floreştenii sunt rugaţi să se anunţe pe o listă de doritori (cu număr de telefon, adresă imobil – nu şi apartament) fie la 0264265101, fie la adresa de mail comunafloresti@yahoo.com).

De notat faptul că procurarea de material verde se va face fără nici un fel de birocraţie şi fără prezentarea vreunui act.

About Author

Connect with Me:

Leave a Reply