Afișaj electronic informativ în stațiile CTP

S-a demarat proiectul de introducere afisaj electronic informativ pentru stațiile CTP din Florești. Este vorba de montarea unor panouri cu afisaj de informare, în 16 stații CTP din Florești: Cora, Școala Gh Sincai, BT, Ferma Eroilor, Pod AN, BMW, Șesul de Sus/Profi, Tăuțiului, Luna de Sus, Cetății 3, Șesul de Sus, Cetății 2, Avram Iancu 258, Avram Iancu 306 și Avram Iancu/Oncos. În perioada ce urmează va avea loc efectiv procesul de montare, instalare, calibrare și sincronizare cu echipamentele de pe autobuze.
Introducerea CTP în Florești, în vara lui 2014, dupa o lungă luptă purtată alături de echipa liberală de la conducerea municipiului și a județului, a fost un succes și un model de urmat la nivel național. Rezultatul a fost un transport în comun mai mult decat decent, la prețuri accesibile, bonificație o linie urbană și cu legături rapide spre orice zonă din municipiu. În prezent, în UA Florești, sunt 6 linii de transport public, posibilitate variată de plată, cu frecvență minimă de 10 minute, autobuze care circulă prin toate microcartierele, cu stații la scara blocului. De asemenea, avem transport public inclusiv în Tăuți! Și căutăm soluții pentru a lega și noile zone urbane în formare. De altfel, ZMC este singura arie metropolitană cu un transport public de persoane integrat si unic.
Toate acestea spre deosebire de ceea ce a fost înainte….mai țineți minte? Au trecut doar câțiva anid e atunci ! Prețuri aberante, condiții mizerabile, autobuze mici, acces prin strunga de la șofer, plată doar cash la șofer, frecventa de 45-60 de minute, 2 linii amărâte în Floresti. Mai țineti minte…?