Florii deosebite la Florești

Florii deosebite la Florești. Un concert impecabil, de o aleasă ținută, oferit gratuit floreștenilor de Primărie și Consiliul Local. Da, am îndrăznit a spune DA la o asemenea provocare, la un asemenea concert eveniment de Florii în Florești, și nici eu, nici cele câteva sute de persoane prezente, nu am regretat. Da, la Florești, de Florii, am avut un concert special. Coral – Simfonic. O desfătare a simțurilor.
Ne-au încântat micii artiști de la Șoimii Carpaților și ne-au sensibilizat pâna la cote de nebănuit soliștii de la Grupul Coral al Asociației Ortodoxe Oastea Domnului Florești. Iar soprana Claudia Batarga ne-au făcut să uitam să respiram. La rândul lor, Grupul Pro Musica Vera al Bisericii Ortodoxe Sf Dumitru Florești ne-a încântat cu un repertoriu de o sensibilitate deosebită. Apoi, cireașa de pe tort: cvartetul de coarde Gioia (cu floreșteanul
Groza Daniel în formă de zile mari), cvartet care ne-a purtat dincolo de nori pe acordurile Anotimpurilor lui Vivaldi și ne-a făcut să ne bucurăm că suntem români ascultand Balada lui Porumbescu. Și în final capodopera Corul Capella Transylvanica dirijat de Cornel Groza, care a întregit o seară deosebită.
Felicitari tuturor celor implicați, întregii echipe care a contribuit la realizarea serii de excepție, și în special Adinei Hada .