Asfaltări, intervenții drumuri , realizare marcaje

Asa cum am promis, INTERVENTIILE / ASFALTARILE de la intersectiile drumurilor comunale cu DN1/Avram Iancu sunt in plina desfasurare. S-a intervenit pe Cetatii, Plopilor, Muncitorilor, Poligonului, urmeaza Somesului si Tudor Vladimirescu si Morii .
Lucrarile la SCOALA din Cetatea Fetei se deruleaza, sa zicem, multumitor.
Urmeaza efectuarea marcajelor pe DRUMUL ASFALTAT din spatele blocurilor ANL si realizarea unor masuri pentru fluidizarea circulatiei in zona.
Pe Drumul de Nord (drum de exploatatie agricola) S-A ASFALTAT si bucata ramasa (cea dinspre Est, dinspre municipiu).
Din pacate insa licitatia pentru executia CRESEI Din Cetatea Fetei zace pe SEAP. Avem finantarea asigurata, avem un castigator dar totul e in avizare. De azi maine sase luni. Se pare ca actualul Guvern, gratie pomenilor electorale, a ajuns la fundul sacului, iar solutiile sunt seminationalizarea Pilonului II de pensii, supra-accizarea benzinei, scumpirea electricitatii si a gazului, a gigacaloriei, si….blocarea (si cheltuirea?!) banilor comunitatilor, bani destinati pentru investitii, prin blocarea proiectelor de infrastructura pe SEAP. Apropos, ati mai auzit de vreo investitie de infrastructura inceputa anul acesta?