Moșul de la Primărie a împărțit cadouri

Astazi si maine Mosul de la Primarie imparte 1980 cadouri copiilor de la gradinitele din Floresti. Astazi Mosul i-a vizitat pe copii de la Gradinita Horea, Gradinita de la Primarie (I Rusu) si pe copii din Luna de Sus (prescolari si scolari). Maine Mosul va imparte cadouri copiilor de la Gradinita din Cetatea Fetei precum si elevilor de la Scoala Gheorghe Sincai.
Bucuria copiilor la vederea Mosului nu poate fi comparata cu absolut nimic, iar energia de peste an, sincer, mi-o obtin mai ales din privirile lor pline de bucurie, fericire si incantare.Dupa ce ieri s-a plimbat pe la Gradinita de pe str Horea, prin Luna de Sus si la Gradinita de la primarie (str. I Rusu), azi, Mosu’ a impartit astazi cadouri prescolarilor de la gradinita de pe Avram Iancu si copiilor de la Gradinita din Cetatea Fetei. Iar la orele amiezii, curtea Primariei a fost umpluta de bucuria nemarginita a celor aproape 1000 de copii de la Scoala Gheorghe Sincai. Cu totii l-au asteptat pe Mosu’ cu frumoase colinde si poezii.
Ei sunt viitorul Florestiului si, pentru a fi rasplatiti cu rasetele si veselia lor, nici un efort nu este prea mare. Ieri si azi am fost bucuros, onorat si fericit ca am putut oferi aceste mici cadouri tuturor copiiilor scolari si prescolari din Floresti.
Apropos, iata cate gradinite avem si cat de frumoase sunt ele….