Proiect European de 17 milioane lei, adjudecat de Floresti

Asa cum am spus, visul meu este aducerea ACASA, in Romania si IN FLORESTI, a tinerilor, a celor de varsta mijlocie, a fortei de munca veritabile, a celor care sunt sufletul unei economii sanatoase. Si, cum motorul unei economii sanatoase sunt IMM-urile, am muncit din greu in acest sens.
Zilele trecute, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, prin Directia Generala Programe Europene Capital Uman a instiintat Primaria Floresti ca Programul de Finantare – Antreprenoriatul “Sansa ta!” – depus in cadrul Programului Operational Capital Uman (POCU) – a intrunit numarul suficient de puncte pentru accesarea sumei de 17.100.000 lei, aproximativ 4 milioane de euro.
Proiectul se numeste “Cresterea Ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana – Romania Start Up Plus – pentru activitati independente, antreprenoriale si infiintare de intreprinderi, inclusiv a unor microintreprinderi si a unor intreprinderi mici si mijlocii inovatoare, obiectivul fiind Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbana.
Tin sa-i felicit pe cei care au lucrat din greu la redactarea acestui Proiect sunt fericit, am reusit atragerea a aproximativ 4 milioane de euro pentru infiintarea de intreprinderi pe raza localitatii.