Plăți online prin Ghișeul.ro

Pentru o cât mai eficientă plată electronică a impozitelor, Primăria comunei Floreşti pune la dispoziţia contribuabilului serviciul PLĂŢI PRIN GHIŞEUL.RO cu AUTENTIFICARE – USER şi PAROLĂ.
Pentru plata taxelor şi impozitelor online, prin ghiseul.ro, cu AUTENTIFICARE, dvs. completaţi cererea aflată pe site-ul Primăriei comunei Floreşti şi o trimiteţi în format word la adresa de e-mail plationline@floresticluj.ro. Cererea va fi disponibila in cel mai scurt pe site-ul Primariei. O chestiune de 1-2 zile….
Primăria comunei Floreşti pocesează datele, face demersurile în sistemul electronic al ghiseul.ro şi în momentul obţinerii User şi Parolă vă invită la sediul Primăriei pentru a semna olograf cererea şi a primi datele de autentificare (User şi Parolă), aceasta fiind modalitatea de lucru stabilită de Ghiseul.ro
Pentru a accesa secțiunea Plată cu autentificare vă sunt necesare date de acces (utilizator și parolă). Acestea vă vor fi eliberate prin mijloace sigure de către instituția publică la care sunteţi arondat, dacă instituţia este înregistrată în Ghişeul.ro şi activă pentru Plată cu autentificare. Obligativitatea prezentării la sediul instituţiei publice pentru ridicarea datelor de acces rezidă în faptul că Ghişeul.ro procesează date cu caracter personal. Pentru a asigura protecţia deplină a acestor date şi implicit a titularilor lor de drept (utilizatorii sistemului) este necesară identificarea persoanei care ridică datele de acces de către funcţionarii instituţiei publice. Astfel o persoană nu poate ridica datele de acces decât pentru contul personal.