Dezbatere publică aferentă bugetului

O dezbatere, de peste doua ore, extrem de reușită privind Bugetul. 30 de minute de prezentare a bugetului alături de directori din primărie, de la Economic și Investiții, iar apoi aproape două ore de dialog. Peste 150 de floreșteni, în jur de 15 întrebări…Felicitări și mulțumiri absolut fiecărui participant care și-a rupt două ore din program, pentru a afla din surse autorizate ce se întâmplă în Florești și ce se va întâmpla, fiecărei personae care a avut curajul de a face publice nelămuririle, întrebările sale.
Evident, haosul și lipsa de reguli au încercat să își facă prezența, un individ susținând că vorbește în numele partidului scandal din România.
Asta desi s-a specificat că Dezbaterea nu va avea conotații politice și va fi supusă regulilor de decență și bun simț. Da, normal, nici nu m-am obosit a asculta întrebarea. Poți să fii floreștean, dar dacă nu ai decență, bun simț și nu lași politica de o parte, nu ai ce căuta la o dezbatere administrativ financiară. Politica se face la sediul de partid și dezbateri electorale. O lume fără reguli, fără norme, în care fiecare să fie fericit în lumea sa, înseamnă anarhie și haos ! În Florești acest lucru nu se va întâmpla cât timp eu sunt primar!
Dar să trecem peste….