Asfaltări pe zona de Sud

Au continuat si astazi LUCRARILE DE ASFALTARE PE RAZOARE – CRIZANTEMELOR. Maine se va interveni pana la intersectia cu str. Tautiului, iar vineri ASFALTAM PE VALEA GARBAULUI.
De asemenea, azi noapte s-a continuat cu curatenia pe strazi, maturat, raschetat la bordura, spalare, plus dezinfectare.
Ambele proiecte au fost demarate inca din toamna anului trecut (exceptand evident, dezinfectia!). Iata, acum am ajuns la partea de executie propriu zisa… Cine crede ca in administratie azi se da un ordin si maine executa o firma lucrarea e fie naiv, fie rau intentionat, fie face politica si imi e efectiv scârba de asemenea personaje care cauta capital într-o asemenea perioada dificila si complicata !!!

 ASA CUM AM PROMIS, a inceput asfaltarea pe Razoare – Crizantemelor – Valea Garbaului. Lucrarile vor continua toata saptamana !

ASA CUM AM PROMIS, continua curatarea la bordura, spalarea (strazilor din domeniul public) si dezinfectarea (tuturor strazilor) !

ASA CUM AM PROMIS, continua lucrarile la realizarea Parcului de Joaca de pe str Tautiului, cel cu o suprafat de peste 15.000 mp !

ASA CUM AM PROMIS, continua lucrarile la modernizare Str Eroilor – Largire – Acoperirea Vaii Sanaslaului !

Toate acestea sunt proiecte demarate inca de anul trecut sau chiar din 2018. Starea de urgenta nu inseamna abandonarea unei comunitati. Proiectele incepute trebuie continuate, alaturi de lupta impotriva COVID-19 si luarea de masuri optime pentru siguranta florestenilor!