Curaj, responsabilitate și înaltă ținută civică

Da, situația este una complicată, complexă și îngrijorătoare. Dar, tocmai în asemenea momente, trebuie să dăm dovadă de curaj, responsabilitate și înaltă ținută civică.
Haideți SĂ ȚINEM CONT de Recomandări și SĂ RESPECTĂM TOATE Obligațiile stabilite în această perioadă! Haideți, pe cât posibil, da, să stăm în casă. Să evităm toate ieșirile inoportune și, înainte de a pleca, să ne gândim de trei ori dacă chiar e neapărat a ieși din casă. Floreștiul trebuie să iasă cu fruntea sus din Starea de Urgență, ca o comunitate unită, responsabilă și victorioasă în lupta împotriva COVID-19. După victorie, Floreștiul trebuie să își continue proiectele începute înainte de izbucnirea Pandemiei.
În această seară, Comitetul Local pentru Situații de Urgență, al propunerea primarului Horia Șulea, a luat trei decizii importante.
Toate parcurile de pe raza comunei vor fi închise. Ședințele de consiliu local se vor desfășura online.
De asemenea, începând de mâine, o echipă din aparatul de specialitate al primarului, coordonată de primarul Horia Șulea, va identifica și apoi contacta telefonic toate persoanele de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor.
(Propunerea de Hotărâre din foto a fost aprobată de Comitetul Local pentru Situații de Urgență)