Dezinfectare străzi și trotuare

Așa cum vă spuneam încă de aproape o lună, în Florești, străzile și trotuarele se dezinfectează. Este o acțiune amplă, care presupune alocarea unor însemnate resurse materiale și umane. Având în vedere situația extrem de complicată și pentru o cât mai mare operativitate, am luat decizia ca utilajele să aibă un antemergător de la Poliția Locală.
Așa că, pe cei aflați în trafic, îi rog să acorde prioritate operațiunii. Este o acțiune pentru sănătatea noastră, a floreștenilor.
Suntem într-un război în care miza este însăți viața noastră și nici un efort nu este prea mare sau prea costisitor! Administrația publică locală derulează ample acțiuni în acest câmp de luptă cu virusul, da, iată, deja ucigaș și la noi în țară. Voi, tot ce aveți de făcut, este pur și simplu să stați în casă. Soarele va răsări din nou la Florești!
Mâine acțiunea va continua pe trotuarele de pe Avram Iancu.
De asemenea, dincolo de cadrul instituțional (care e încorsetat de prevederi ambiguue, ordine și decizii fără fundament și care se bat cap în cap), astăzi am adus zâmbetul în ochii și pe chipul a 21 de floreșteni, adulți și copii, aflați în izolare, în situații extreme. Din donații. Ale staff-ului primarului. Mulțumiri tuturor !!