Măsuri de prevenire a infecției Covid 19

PENTRU CEI CĂRORA MEMORIA LE JOACĂ FESTE ȘI O AU EXTREM DE SCURTĂ!

09 martie 2020: Horia Șulea, primarul comunei Florești, ia decizia de a dezinfecta periodic stațiile de transport public persoane și parcurile de joacă.

10 martie 2020: Horia Șulea, primarul comunei Florești, ia decizia de a SUSPENDA orice fel de activitate (antrenamente, pregătiri, competiții) în bazele sportive administrate de Primăria Florești

11 martie 2020: Horia Șulea, primarul comunei Florești, ia decizia de a permite accesul în primăria Florești doar după completarea unei declarații pe proprie răspundere și în grupuri de maxim 10 persoane și doar după dezinfectarea mâinilor. La fața locului sunt prezente și cadre medicale.

13 martie 2020: Horia Șulea, primarul comunei Florești, ia decizia de a se spăla străzile și trotuarele din Florești cu o soluție ce conține dezinfectatnt pe bază de clor.

13 martie 2020: Horia Șulea, primarul comunei Florești, ia decizia de a închide pe termen nelimitat Târgul Auto din Luna de Sus – Florești

In tot acest timp in Romania aproape liniste totală 20….40 de infectat, zero decese, si doar Recomandări timide….

EI, DE ASTA ASTA NU AVEM CORONAVIRUS ÎN FLOREȘTI!! (deși avem o populație de 55.000-60.000 de oameni și în jur de 5-8.000 de floreșteni s-au întors din Occident în februarie și primele zile ale lui martie)