Trei căi de acces spre – dinspre municipiu

ASA CUM AM PROMIS, Florestiul are trei cai de acces spre/dinspre municipiu.
Drumul de pe partea Nord, care face legatura cu cartierul Grigorescu dinspre Aqua Park / Baraj Floresti. Asfalt ca in palma, turnat in vara anului trecut. Marcaje rutiere, semne de circulatie si zone de refugiu auto. Plus sensuri unice pentru un trafic fluent si in conditii de siguranta.
Drumul de pe partea de Sud, care are acces in Dn1-Avram Iancu via Vivo si Metro, dinspre strada Tăuțiului. Asfalt ca in palma, turnat in primavara acestui an. Marcaje rutiere, semne de circulatie, locuri de parcare si zone de refugiu. Plus sunt trasate deja statiile CTP si din toamna urmeaza a circula pe acolo si transportul public de persoane. Subliniez, nu, nu e vorba de Drumul de Ocolire de pe partea de Nord, acesta este un proiect în reconstrucție, care nu a fost abandonat, urmand relicitarea executiei. Aici insa, este vorba de o rețea de drumuri comunale reabilitate, asfaltate, aduse la standarde moderne.
Si, bineinteles, DN1- Avram Iancu, si aceasta ruta fiind cu asfalt ca in palma, ca sa nu mai vorbesc de sistemul inteligent de dirijare al circulatiei autor si pietonale cu semaforizare inteligenta, cu senzori de numarare a masinilor.